Om mig

_MG_3563

MALIN HEFVELIN

Journalist och copywriter sedan 20 år tillbaka med lång erfarenhet av att skriva både redaktionella texter och reklamtexter.

Malin är civilekonom i grunden och arbetade tidigare bland annat som marknadschef på PostNet, Postens IT-bolag. Hon har som copywriter bland annat gjort uppdrag för kunder som Stockholms stad, Handelsbanken, Svenskt Näringsliv, PR-byrån Narva, Tjejzonen och Vinnova för att nämna några.

De senaste åren har Malin skrivit en hel trave med årsredovisningar och hållbarhetsredovisningar för bland annat Preem, SJ, Coop, Cybercom, Elanders, Fabege, Carnegie, STIM, Swedavia m.fl. Med ett stort intresse för det svenska språket, en god stilistisk förmåga och stor flexibilitet anpassar hon sig till olika branscher, målgrupper, tonlägen och medier och kan snabbt sätta sig in i olika verksamheter och djupdyka ner i olika typer av ämnen.

Vid sidan av arbetet som copywriter skriver Malin regelbundet resereportage i svenska tidningar som till exempel DN, Aftonbladet, Damernas Värld, TT, RES och Lantliv. Hon arbetar också som lektör åt bokförlagen Wahlström & Widstrand och Albert Bonnier med utlåtanden om inkomna manus.

 Favoritsysselsättning på fritiden är att läsa böcker och äta god mat. Inte nödvändigtvis samtidigt.

.